KARNIYARIK
250 gr kıyma
5.6 dal maydonoz
1,5 kilo orta boy patlıcan
3 adet sivri biber
1 baş sogan
karabiber , salça
YAPILIŞI
patlıcanları soyup suda acısı gitmesi için 20 dakika bekletin ve sıvıyağda dört bir tarafını kızartın başka bir tencereye soganı doğrayıp kavurun ve içerisine kıymayı ilave ederek tekrar kavurun salçasını tuzunu ve maydonoz unu ilaveederek baharatını ekleyip kızartmış oldugunuz patlıcanları bir borcama dizerek içlerini açıp malzemelerini koyarak uzerini istediğiniz şekilde süsleyip salçalı sıvı yaglı suyunu içeri boşaltıp 180 derece fırında pişirin
AFİYET OLSUN
elınıze sağlık cok lezzelı duruyor
YanıtlaSilsagolun selma hanım
Sil