ŞEKERPARE
MALZEMELER
yarım kğ un
1 yumurta
1 paket sana yağ
1vanilya
1 kabartma tozu
50 gr irmik
150 ğr pudra şekeri
ŞERRBETİ
yarım kilo toz şeker
yarım limon
3 bardak su
YAPILISI
yumusak margarini ve unu koyarak 3 dakika yogurun diger malzemeleri ilave ederek yogurduktan sonra ceviz büyüklügünde yuvarlayın ve tepsiye dizin daha sonra 170 derece fırında kızarana kadar pişirin
serbetini kaynatıp şekerpare ler soğuk ken ılık şerbeti üzerine dökün iste nilen sekilde soguyunca süsleyip servis yapın
AFİYET OLSUN
elıne ağlık emınecım
YanıtlaSilElinize sağlık Emine hanım sevgiler..
YanıtlaSilSAĞOLUN SEMA HANIM CIGIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA
YanıtlaSilSAĞOLUN SEMA HANIM CIGIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA
YanıtlaSil