KIYMALI BÖREK
MALZEMELER
5 Adet yufka
1 yumurta
yarım paket süt
sıvı yag
sogan
salça
250 gr kıyma
1 bardak yogurt
YAPILIŞI
soganları ufak dograyıp bir tavada kıymayla kavurun içine bir tatlı kaşıgı salça koyarak arzuya gore baharatta atabilirsiniz kavurarak pişirin.daha sonra fırın tepsinizi yaglayıp bir kat yufka koyun derin birkasede yumurta süt ve yogurla sıvı yagı karıstırın bu karıstırdıgınız malzemeleri her kat yufkanın üzerine dokerek orta katında yapmış oldugunuz kıymalı harcı döşeyin daha sonra en son yufkayı koyunca üzerine kalan malzemeyi sürüp 170 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder