3 Ağustos 2013 Cumartesi

KISIR


                                                        KISIR

                                                                
                                                                 MALZEMELER
                                                                2 bardak kısırlık bulgur
                                                                1 demet yeşil sogan
                                                                1 adet kuru sogan
                                                                kıvırcık salata
                                                                baharat istege göre
                                                                nar ekşisi
                                                                limon

                                         YAPILISİ

Bulguru tuzunu atarak kapaklı bir kabın içerisine koyun üzerini iki parmak gececek kadar kaynar suyla ıslatıp kapagını kapatarak bekletin suyunu çekince soguduktan sonra bir kabda sıvıyag ile salcayı kavurun ve bu malzemenin içine boşaltın karıstırın.daha sonra yeşilliklerini küçücük dograyarak boca edip derin bir kabda karıştırın ve servis tabagına alıp servis yapın.
                                                         AFİYET OLSUN




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder