MALZEMELER
2 adet sogan 2 adet patlıcan 2 adet biber
250 gr kıyma
sıvı yag
salca
1 kasık tereyagı
maydonoz veya dereotu
YAPILISI
Biberleri soganları ve patlıcanların icini oyarak temizliyoruz.Soganları dograyıp bi kaba tum malzemeleri koyup karıstırarak yoguruyoruz ve bu malzemeleri iclerini oyup temizledigimiz soganlara patlıcanlara ve biberlere tamamı olmamak sartıyla dolduruyoruz tamamını doldurmamama sebebimiz ise iclerindekiler dokulmesin diye ufak domatesle kapatmamız olacaktır.
ÜZERİ İCİN
Bir kasık tereyagı ve salcayı kavurarak dokun ve suyu koyup pisirin.
AFİYET OLSUN :)
ellerinize sağlık emine hanım:) bloğumada beklerim hayırlı olsun :)
YanıtlaSil