3 Ağustos 2013 Cumartesi

                                                      
                                      MALZEMELER
                                                         Yarım paket katı yag
                                                         1 vanilya
                                                         1 kabartma tozu
                                                         1 bardak pudra sekeri
                                                         1 yumurta  
                                                         Alabildigince un

                                                          ÜZERİ İCİN
                                                         2 orta boy elma
                                                         Biraz tarcın
                                                        Yarım bardak seker

                                                      YAPILIŞI
 Bu malzemeleri bi kaba koyup kulak memesi kıvamında yogurun ve tart kalıbına koyup uzeri icin biraz hamur ayırıp yayın.Üzeri icin elmayı rendeleyip sekeri ve tarcını ilave ederek pisirin.Pisirmis oldugunuz bu malzemeyi hamurun uzerine surerek yayın.Daha sonra ayırmıs oldugunuz hamuru buzlukda 15 dk beklettikten sonra rendeleyerek uzerinde gezdiriyoruzDaha onceden hazırlamıs oldugunuz 170 derecelik fırına veriyoruz ve üzeri pembelesine kadar pisiriyoruz.Soguduktan sonra uzerine pudra sekeri serperek servis edebilirsiniz.

                                                AFİYET OLSUN

                                                              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder