3 Ağustos 2013 Cumartesi
MALZEMELER
Yarım paket katı yag
1 vanilya
1 kabartma tozu
1 bardak pudra sekeri
1 yumurta
Alabildigince un
ÜZERİ İCİN
2 orta boy elma
Biraz tarcın
Yarım bardak seker
YAPILIŞI
Bu malzemeleri bi kaba koyup kulak memesi kıvamında yogurun ve tart kalıbına koyup uzeri icin biraz hamur ayırıp yayın.Üzeri icin elmayı rendeleyip sekeri ve tarcını ilave ederek pisirin.Pisirmis oldugunuz bu malzemeyi hamurun uzerine surerek yayın.Daha sonra ayırmıs oldugunuz hamuru buzlukda 15 dk beklettikten sonra rendeleyerek uzerinde gezdiriyoruzDaha onceden hazırlamıs oldugunuz 170 derecelik fırına veriyoruz ve üzeri pembelesine kadar pisiriyoruz.Soguduktan sonra uzerine pudra sekeri serperek servis edebilirsiniz.
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder