5 Ağustos 2013 Pazartesi

SAC TAVA

                                                               
Fotoğraf: Sac tava akşam iftar menumuz

                                                                                                     SAC TAVA


      MALZEME

Yarım kilo dana eti
3 adet kırmızı biber
3 adet çarliston veya sivri biber
1 büyük kuru soğan  veya arpacık sogan kullanabilirsiniz
baharatlar,karabiber ,pul biber,kekik,
2 diş sarımsak
2 adet domates
                         YAPILIŞI

Etleri ince uzun bir şekilde dograyınız ve sacın üzerine koyup sıvıyağ ile kısık ateşte kavurun daha sonra diger malzemeleride istenilen büyüklükte dograyıp etin içerisine koyrak kısık ateşte etler pisene kadar kavurun
                                                                                                                       AFİYET OLSUN


                                                              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder